2020 made us do it!

Huhhei – Nyt voisi olla hyvä hetki pyyhkäistä isoimmat hikikarpalot otsalta ja kerrata vähän tämän vuoden tapahtumia.

Kun vuosi vaihtui tämän kuluvan puolelle, niin kukapa meistä olisi osannut arvata, mitä kaikkea se tuokaan tullessaan. Me voimme ainakin rehdisti nostaa kätemme pystyyn ja sanoa, ettei käynyt mielessäkään, että tästä tulisi THE vuosi. THE vuodella tarkoitamme mm. sitä, että tekisimme historiamme parhaan tuloksen ja sitä, että koko maailma menisi polvilleen viruksen edessä. On selvää, että tämä THE vuosi 2020 teki lähtemättömän vaikutuksen meihin.

Edellä mainittujen lisäksi tämä vuosi on pitänyt sisällään myös huippuhienojen tilojemme avautumisen LAHEN (tai ehkä koko Suomen) hienoimmassa, kulttuuri- ja yrityskeskittymässä, Malskissa. Kyseessä on historiallinen, vanha Mallasjuoman panimorakennus, joka on muovattu aivan uudenlaiseen käyttöön ja me olemme innoissamme, kun saamme olla osana tätä modernia kokonaisuutta. Hyvä Lahti!

Luonnollisesti uusien toimitilojen myötä, tarvitsimme tiloihimme myös biljardipöydän ja flipperin lisäksi muutakin täytettä, ja olemmekin rekrytoineet tänä vuonna jo viisi uutta Reasonilaista – ja haluamme vielä lisääkin.

Me sytytään nykyaikaisella, ajasta ja paikasta riippumattomalle työn tekemiselle, joka perustuu molemmin puoliseen luottamukseen, tyylillä “makers gonna make”. Me halutaan tarjota kehitysmahdollisuuksia, riittävästi haasteita ja työkalutkin saa valita omien pakkomielteiden mukaan. Meillä ollaan etänä ja läsnä, yhdessä ja erikseen, kuitenkin yhtenä tiiminä alusta loppuun. Kahvitauot (tunnit) ja afterworkitkin luonnistuu etänä – olemme kokeilleet.

2020 made us do it – paljon ollaan tehty, mutta pari hommaa olisi vielä to do -listallakin, josta tulikin mieleen, että haluaisitko tulla teroittamaan kyniä kanssamme, olla osana alan terävintä kärkeä – siis tulla LIIDAAMAAN PROJEKTEJA MAALIIN? – JES, laita vapaamuotoinen hakemusta tulemaan.

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.