vuosi 2018

Asiakaskokemus keskiössä yli kymmenen vuotta

Vuosi 2018 on jo pitkällä, paukkupakkasista on selvitty ja tässähän ollaan menossa jo kovaa vauhtia kohti kevättä. Vaikka haluammekin yhdessä asiakkaidemme kanssa pitää katseen horisontissa ja keskittyä tulevaisuuteen, aina välillä on hyvä tehdä myös katsaus menneeseen ja selvittää, mihin olemme tähän mennessä päässeet.

Yhtiömme toiminta alkoi syksyllä 2016, mutta sen juuret ulottuvat pitkälle vuoteen 2007. Vuonna 2016 mukaan liittyivät myös toimintansa lopettaneen Koodiavaimen väki. Korpimedia nimellä toiminut yrityksemme kasvoi pikkuhiljaa tarjoten pääasiassa ohjelmointia niin kumppaneille kuin loppuasiakkaillekin.

Vuonna 2017, kymmenen nousujohteisen vuoden jälkeen toimintamme oli tullut sille tasolle, että meidän oli aika ottaa seuraavat suuret kehitysaskeleet. Vuosien aikana maailma ja asiakkaidemme tarpeet ovat muuttuneet. Samalla myös oma osaamisemme on kasvanut. Päätimme toteuttaa täydellisen brändiuudistuksen ja samalla laajentaa tarjontaamme uusien osaajien avulla.

Uusilla palveluilla kokonaisvaltaisempia ratkaisuja

Uudistuksen kanssa ei haluttu lähteä hissuttelemaan, vaan nostaa purjeet rohkeasti tuulta päin ja pistää kerralla koko konsepti uusiksi. Mukaan iloiseen joukkoomme liittyi uusia osakkaita ja huipputekijöitä niin graafisen suunnittelun kuin liiketalouden alueilta. Koottuamme tiimin viime vuoden loppupuolella, uusi toimintamme polkaistiin käyntiin alkuvuodesta 2018.

Periaatteemme on alusta asti ollut, että pelkkä palveluidemme myyminen asiakkaalle ei riitä. Kaikki lähtee asiakkaan kanssa yhdessä mietityistä selkeistä tavoitteista, joita pystytään mittaamaan ja näyttämään, että niistä on oikeasti hyötyä. Toimintamme kulmakiviä ovat datan kerääminen ja analysointi, tiedolla johdettu tekeminen sekä asiakkaidemme palvelun jatkuva kehittäminen ja tuloksen kasvattaminen.

Uusien osaajien myötä pystymme hoitamaan myös graafista- sekä käyttöliittymäsuunnittelua. Tavoitteemme on jatkossa tarjota kokonaisvaltainen palvelukokemus asiakkaidemme digitaalisten palveluiden kehittämisessä – analysoinnista ja suunnittelusta toteutukseen ja huolenpitoon.

Vuosi 2017 jäi yrityksemme historiaan muutosten vuotena ja suuri brändiuudistuksemme saattoi päätökseen yhden merkittävän ajanjakson. Se ei kuitenkaan sulkenut takanaan ovia, vaan päinvastoin avasi monta uutta. Liikevaihtomme viime vuonna lähenteli jo miljoonan euron luokkaa ja aiomme pitää suunnan nousujohteisena. Uusien asiakkaiden ja lukuisten jännittävien projektien myötä tulevaisuutemme näyttää valoisalta, ja odotamme innolla tulevia haasteita.

Ottakaa yhteyttä jos haluatte kuulla uusista palveluistamme lisää!

Aurinkoista alkuvuotta!

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.