Case Resell

Mikä RESELL?

RESELL on Lahden ammattikorkeakoulussa kehitetty digitaalinen palvelu, joka tarjoaa noudon kierrätettäville romuille ja materiaaleille. Sovellukseen syötetään noudettavan romut sekä hakupaikan tiedot, minkä jälkeen palvelu listaa käyttäjälle parhaimmat tarjoukset noudosta.

Sen kohderyhmänä on romusta eroon haluavat kuluttajat, kierrätysalan yritykset sekä itse ympäristö. Vastaavanlaista palvelua ei löydy vielä Euroopasta ja tarkoituksena on todistaa digitaalisen kierrätyspalvelukonseptin toimivuus aluksi Suomessa, minkä myötä se olisi mahdollista skaalata myös Euroopan muihin maihin.

Reason & RESELL

Toimimme RESELLin teknisinä toteuttajina ja myös sovelluksen visuaalinen ilme on käsialaamme. Projektissa pääsimme näyttämään teknistä sekä design osaamistamme ja projekti oli myös kehittäjillemme mieleinen:

“Must se oli hyvä case. Mun mukaan tullessa päästiin melko nopeasti tekemään itse sovellusta ja sovelluksen pilotti itsessään on melko simppeli, mutta laajennettavissa tarpeen mukaan isoksikin alustaksi. Lisäks musta on hienoa toi, ettei jää pesukoneet enää mökkipoluille ruostumaan. Eli ympäristönki puolesta toi itse palvelu on myös hieno.”

Tsekkaa ja Testaa

Projektin työstäminen aloitettiin meillä huhtikuussa ja se on siirtynyt nyt kesäksi testausvaiheeseen, eli jos haluat päästä romuistasi fiksusti eroon niin mene ihmeessä testaamaan palvelua osoitteesta https://app.resell.fi/ .

Palvelu toimii tällä hetkellä Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Lounais-Suomessa sekä pääkaupunkiseudulla. Palvelu toimii syöttämällä tiedot noudon sijainnista, noudettavasta romusta sekä aikataulusta, minkä jälkeen käyttäjä saa vuorokauden sisällä kierrätysyrityksien tarjoukset noudosta.

Nyt on helppo laittaa hyvä kiertämään!

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.