Merirosvoista, aarteista ja datan analysoinnista

Merirosvot kertoivat muinoin rommipullojen ääressä tarinoita kätketyistä aarteista. Aarteiden löytämiseksi seilattiin läpi taisteluiden ja myrskyävien merien. Nykyään aarteita voi löytää paljon vaivattomammin. Suuri, rahanarvoinen aarre saattaa levätä muutaman näpäytyksen päässä sinusta: oman tietokoneesi ja yrityksesi järjestelmissä.

Silmälaput, koukkukädet ja aikaa vievät purjehdukset ovat tarpeettomia, kun aarrearkkua oman yrityksen datasta analysoidaan auki ketterästi ja liiketoimintaa vauhdittavasti. Olemme paketoineet aarteen pakettiin, jossa sinulta tarvitaan aikaa vain yhden tehokkaan tunnin verran.

Yhden tunnin panostuksella voittoisia tuloksia

Data ja analysointi. Vauhdikkaampaa liiketoiminnan vetäjää saattaa alkaa väsyttämään jo pelkkä lause, johon sisältyvät nuo kaksi sanaa. Datan hyödyntämisestä ja analysoinnista on huudeltu jo useamman tovin ajan. Pintaraapaisulla homma saattaa kuulostaa hankalalta ja tuloksettomalta aikasyöpöltä, mutta totuus on toinen.

Dataa analysoimalla saadaan nimittäin tulista potkua yrityksen prosesseihin. Reasonin palvelumuotoilijoiden Team KaKa eli Kaisa Jokelainen ja Kalle Teräväinen tarttuivat datan tylsyyttä sarvista ja muotoilivat palvelun, johon on helppo rakastua. Reasonin Tekoälypalvelu on tehty pyörryttävän helppoa ostaa ja ottaa käyttöön.

Yrityksessä käytettävät järjestelmät tuottavat päivittäin uutta dataa. Materiaalista ei siis ole pulaa, kun lähdetään pohtimaan millaisia yrityksen prosesseja halutaan avata ja parantaa. Monesti ajan riittämättömyys on kuitenkin yrittäjän ja johtajan ykköshaaste ja datat jäävät kiireessä hyödyntämättä. Kaisa ja Kalle ratkaisivat tämän haasteen asiakasymmärryksen ammattilaisina paketoimalla Reasonin ratkaisun yhteen tehokkaaseen tuntiin.Tunti käytetään tehokkaasti ja hyödyllisesti kartoituksen merkeissä Reasonin kustomoituja prosessikaavioita hyödyntäen. Kartoituksen tavoitteena on määrittää mitä prosessia analysoidaan ja millaisia vaiheita prosessissa on. Kartoituksen jälkeen asiakas voi halutessaan jatkaa omaan liiketoimintaansa keskittymistä: analysointi tapahtuu samalla, kun liiketoiminta pyörii ja tuottaa uusia euroja.

Paras aarre tuottaa euroja tulevaisuudessa

Asiakkaan kanssa vietetyn tehotunnin jälkeen Reasonin ammattilaiset analysoivat valittua prosessia tekoälyn avulla. Tekoälyä hyödynnetään data-analyysiin esimerkiksi sen prosessointinopeuden vuoksi. Analyysista tehdään johtopäätökset sekä määritetään kehityskohteet ja suositeltavat jatkotoimenpiteet.

Tunnin tapaaminen kääntää parhaimmassa tapauksessa asiakkaan liiketoiminnan oikeaan ilmansuuntaan ja kohti auringossa kimaltavia vesiä. Lopputulokset analysoinnista on asiakkaan käytössä jo kaksi päivää kartoitustapaamisen jälkeen. Data-analyysin tulokset voidaan siis integroida nopeasti yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Analyysista voidaan hakea vastauksia esimerkiksi myynnin, asiakastietojen, tuotannon, huollon tai ostotoimintojen kehittämiseen. Data-analytiikka-palvelun tuotteistaneiden Kaisan ja Kallen sormet syyhyävät erityisesti tuote- ja tuotantoprosessien analyysien ja verkkopalveluihin liittyvän kävijädatan analysoinnin suhteen.

Saatoit jo huomata, että tarjoamme sinulle aarrekarttaa, jossa aarteen sijainti on merkitty suurella punaisella rastilla. Me myös kaivamme puolestasi, jotta voit keskittyä tähystämään taivaanrantaan papukaija hartioillasi. Ethän jätä tilaisuutta hyödyntämättä?

Aarteita me oikeasti löydämme tai ainakin Kallen ja Kaisan terveiset asiakasrajapinnasta kuulostavat siltä:

Ainakaan tähän asti ei vielä ole ollut yhtäkään asiakasta, jonka liiketoimintaa emme olisi saaneet parannettua. Tervetuloa haastamaan.

Haasta Kalle!

Soita +358 (0)50 344 1143

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.