Reason mukana M-päivässä!

Mistä kyse?

Vuonna 2005 Mainostoimisto MBE halusi järjestää Lahden alueen yrityksille ja markkinoinnin parissa työskenteleville oman paikallisen markkinointiviestinnän tapahtuman. Tästä ajatuksesta syntyi ensimmäinen Mainostorstai, joka järjestettiin Lahden Taidepanimolla.

Nyt 15. kertaa järjestettävä tapahtuma kulkee nykyään nimellä M-päivä ja tapahtuma järjestetään jo toista vuotta Lahden lisäksi Tampereella. Molemmissa tapahtumissa on omat puhujansa yhteisellä teemalla  “Asiakas ja Palvelukokemus”.

Reason ja M-päivä

Reason on tänäkin vuonna mukana järjestämässä M-päivää, minkä lisäksi tulemme tottakai myös paikan päälle molempiin tapahtumiin, joten jos kalenterissa on vielä tilaa niin ilmoittaudu mukaan tähän loistavaan ja ennen kaikkea ILMAISEEN tapahtumaan.

Olemme itse paikan päällä seuraavasti:

Tampere / 19.9.2019

Tampereen M-päivään meiltä osallistuu Tampereen oma poikamme Nico Uotila, joten käy nykäisemässä häntä hihasta tai sovi tapaaminen hänen kanssaan vaikka jo etukäteen +358 40 186 9802.

Lahti / 7.11.2019

Lahden M-päivään meiltä osallistuu nuori lupauksemme Kalle Teräväinen mahdollisten vahvistusten kanssa ja Kallen tavoitat numerosta +358 44 517 5906, jos kaipaat juttuseuraa.

 

NÄHDÄÄN M-PÄIVÄSSÄ!

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.