Reason tulokkaat 2019

Syksy 2019 ja Lahden toimistolla kuuluu hellä näppäimistön pauke sekä tuoksuu uudella Moccamasterilla vastakeitetty kahvi. Työpisteillä on tekijöitä enemmän kuin koskaan ennen, mutta ketä matkaamme on oikein hypännyt mukaan vuoden 2019 aikana?

 

Teemu

Keväällä tiimiimme liittyi ohjelmistosuunnittelija Teemu, jolta löytyy jo lähes 20-vuoden kokemus koodaamisesta. Hän on pääsääntöisesti tehnyt webbipuolta, mutta nykyään sydäntä lähellä on erityisesti Ruby ja Contentful.

Oli kyseessä sitten asiakasprojekti tai tavallinen lounaskeskustelu, Teemu ei pelkää kertoa rehellistä mielipidettään ja tätä taitoa hän hyödyntää varmasti myös vapaa-ajallaan DJ-touhujensa parissa.

“(lainaus sensuroitu)”

Mikko

Syksyllä tiimiimme liittyi Mikko, joka oli Reasonille jo entuudestaan tuttu kehittäjä. Mikko on vaikuttanut ohjelmistoalalla vuodesta 2015 lähtien ja hänen laajan osaamisen johdosta työnkuvaan on kuulunut mm. ohjelmistojen back- ja frontendien, mobiiliapplikaatioiden, verkkokauppojen, pelien ja virtuaalitodellisuuksien suunnittelu ja tekeminen. Mikko ownaa myös vapaa-ajallaan e-urheilun seuraamisen ja pelaamisen parissa.

“Tykkään haastaa itseäni ja nähdä kun harjoittelu tuottaa tulosta.”

Laura

Syksyllä tiimiimme liittyi myös Laura, joka innostui alunperin jo ala-asteella kotisivujen koodaamisesta sekä grafiikan tuottamisesta. Reilu pari vuotta sitten hän päätti hakeutua opiskelemaan IT-alaa ja nyt hän suorittaa meillä tietojenkäsittelyn tradenomiopintoihin kuuluvaa harjoitteluaan. Tähän mennessä Lauralle on kertynyt kokemusta pääosin fronttipuolesta, mutta suunnitelmissa olisi vielä päätyä backend- tai fullstack-hommiin.

Laura on jo yllättänyt monet veteraanikehittäjämme asioiden nopealla oppimisella, minkä lisäksi myös hänen LinkedIn postauksena ovat Reasonin parhaimmistoa.

“Kunnianhimo kehittyä ja edetä on kova.”

Riikka

Toisena harjoittelijavahvistuksena saimme syksyllä Riikan, jolla on hieman erilainen tausta muihin koodaritulokkaisiimme verrattuna.

Hänellä on monipuolista taustaa kaupan alalta, myynnistä, hankinnasta sekä ihmisten johtamisesta, mutta kipinä IT-alaa kohtaa syntyi pari vuotta sitten kun hän haki Reasonille (silloiselta nimeltään Korpimedia) töihin projektipäällikön virkaan. Silloin ei vielä paikkaa auennut, mikä sai Riikan miettimään mitä annettavaa hänellä voisi olla IT-alalle. Lopulta hän päätti, että koodaamisen oppiminen avaisi ovet monenlaisiin rooleihin, joissa hän voisi hyödyntää myös bisnesosaamistaan sekä visuaalista puoltaan.

Tällä hetkellä Riikkaa kiinnostaa eniten frontend ja käyttökokemus, minkä lisäksi hän odottaa saavansa paljon oppia siitä, kuinka asioita tehdään oikeille asiakkaille oikeassa ympäristössä sekä tietysti myös itse ohjelmointikokemusta.

“Osaan näyttää keskivarvasta! Se on hieno taito!”

 

Oletko sinä seuraava tulokkaamme?

Vuoden 2019 aikana olemme saaneet vahvistukseksi uusia sekä vanhoja tekijöitä ja hommia vielä riittää, joten jos haluat olla tulevaisuuden IT-alan SUPERSTAR niin hae meille harjoitteluun.

Haemme tällä hetkellä harjoittelijoita:
– Helsinki / Design
– Helsinki / WordPress-kehitys

Jos sinua tai tuttuasi kiinnostaa tulla hommiin yhteen Suomen siisteimmistä työpaikoista niin laita meille koodia ja kerro meille, kuinka sinä voisit olla seuraava tulokkaamme.
rekry@reason.fi

Tervetuloa!

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.