Uudet Reasonilaiset

Viime syksyllä saatiin lisää porukkaa taloon, tässä heidän esittelynsä 😊

Leevi Vuorinen

Leevi on lennokas, kitaraa soittava koodari, joka päätyi Reasonin riveihin pikkulintujen laulun kautta.
Koodauksen maailmasta Leeville on kertynyt kokemusta muutaman vuoden verran – sitä ennen työstettävät koodit muodostuivat nuoteista nuottiviivastolla, kun hän toimi kitaransoiton opena.

Leevi kuvaa olevansa parhaimmillaan, kun pääsee ratkaisemaan ongelmia, esimerkiksi miten tuotteen loppukäyttäjälle luodaan helpotusta arkeen. Hän on myös tutkaileva tyyppi, joka tykkää käännellä asioiden eri puolia näkyviin.
Oma perhearki pitää huolen siitä, että työt pysyvät työkoneella ja hän kokeekin, että lapset hoitavat isukin maadoittamisen vallan mainiosti!

Jan Lehtinen

Jan kuvailee itseään järkeileväksi ongelmien ratkaisijaksi, ja hänen työskentelyssään korostuu asiakaslähtöisyys. Pitkän yrittäjätaustan omaava kaveri on työskennellyt monenlaisissa tehtävissä alalla, mutta tätä nykyä sovellukset sytyttävät eniten. Jan on myös innokas e-urheilija.
Jan kertoi, että Reasonin perustajajäsenistä huokui niin hyvä fiilis, että työpaikkana se tuntui sopivan omaankin mentaliteettiin – tehdään rennolla otteella, laadusta tinkimättä.

Vapaa-aika vierähtää vaimon kanssa taloa remontoiden, pyörälenkeillä ja ystävien kanssa pelaillen – kaikkea juuri sopivasti.

Jarkko Vallius

Jazzahtava Jarkko on omimmillaan, kun saa ratkaista ongelmia algoritmien ja matematiikan avulla. Hänellä on pitkä tausta web- ja mobiilisovellusten parista ja on hän tehnyt myös graafisen puolen hommia. Jarkko toteaa niin ikään, että Reasonin rento, mutta ammattitaitoinen ote miellytti häntä ja kokee asoiden soljuneen juuri niin kuin kuvittelikin.
Silloin kun Jarkon mielessä ei pyöri koodaus, hänet saattaa nähdä jousiammuntaradalla, hiihtoladuilla tai säveltämässä musiikkia (kuulemma omaksi iloksi ja muiden kauhuksi).

Jussi Alanen

Yli kymmenen vuoden kokemus verkkosovellus- ja WordPress-kehityksestä tekevät Jussista alan rautaisen ammattilaisen. Reasonin riveihin Jussi liittyi syksyllä 2020, ja näki sitä myötä mahdollisuuksia kehittää itseään sekä edetä urallaan. Jussilla on intoa oppia uutta ja omaa myös halun auttaa muita jakamalla tieto-taitojaan eteenpäin.

Luonnossa hengailu, kokkailu sekä pelit ja leffat täyttävät tämän miehen vapaa-ajan, joiden kautta saakin mukavaa vastapainoa arjen pyörteisiin.

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.