Verkkosivut täynnä energiaa, Case Oomi.fi

Intro

On 2020 toukokuu ja mainoksissa on alkanut pyörimään uuden sähköyhtiön Oomi Energian mainokset. Mainoksissa puhuvat pistorasiat käyvät Fingerporimaiseen tapaan keskustelua On/Off suhteista samalla kun valoja rämpätään päälle ja pois.

Mainoksen lopuksi ruutuun pamahtaa tarjous 3 kuukauden ilmaisesta sähköstä ja televisiossa siirrytään takaisin Temppareiden pariin.

Mikä Oomi  

“Oomi Energia tarjoaa sujuvaa sähköä, hyödyllisiä palveluita ja ihmislähtöistä asiakaspalvelua aina halpaan hintaan.  

Me Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – päätimme yhdistää voimamme ja kehittää asiakkaillemme jotain uutta, jonka avulla helpotamme yhdessä asiakkaidemme arkea.”

Näin Oomi kuvailee itse itseään, eli käytännössä kyseessä on siis uusi sähköyhtiö, johon yhdistyi useampi sähköyhtiö.

Mitä teimme

Miten Reason sitten liittyy Oomiin?

Oomi.fi sivustolla työmme jälkeä pääset ihailemaan:

– Sivuston käyttäjäpoluissa.
– Sivuston käyttöliittymissä.
– Sivuston teknisessä toteutuksessa.

Projektina Oomi.fi on ollut meille yksi hektisen 2020 vuoden kohokohdista ja on ollut hienoa olla mukana Oomin matkassa alusta asti, jo syksyn informaatioarkkitehtuurin suunnittelusta. Oomilla ollaan myös ilmeisesti oltu tyytyväisiä meidän kanssa työskentelyyn:

Reason oli meille luonnollinen valinta kumppaniksi. Halusimme ketterän toimijan, joka pystyy tarjoamaan monipuolisesti palveluitaan aina alkuideoinnista konsepteihin ja käyttäjäpolkuihin sekä sivuston käytettävyydestä tekniseen toteutukseen. Ennen kaikkea halusimme ajatella sivustoa asiakas edellä, käytettävyys sekä brändikokemus piti olla huippuluokkaa. Reasonin referenssit, ketterä asiakkuudenhoitomalli sekä ennen kaikkea luotettavuus vakuutti meidät.

-Isko Lappalainen, Head Of Brand, Oomi Oy

Mitä seuraavaksi

Meiltä löytyy onneksi vielä virtaa ja jatkamme Oomi.fi sivuston kehittämistä yhdessä Oomilaisten ja Oomin muiden kumppaneiden kanssa. Käy tsekkaamassa työmme jälkeä Oomi.fi:stä.

Hyvää kesää 2020!

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.