Korpimedia on nyt Reason

Aikaisemmin Korpimedia Oy:nä tunnettu Lahdessa ja Helsingissä toimiva ohjelmistopalvelutalo laajentaa liiketoimintaansa ja vaihtaa nimekseen Reason Solutions Oy. Jatkossa yrityksen liiketoiminta käsittää digitaalisten palveluiden koko elinkaaren. Teknisen osaamisen ja asiantuntijuuden lisäksi yritys tulee tarjoamaan asiakkailleen myös digitaalisten palveluiden suunnittelua sekä huolenpitoa.

Korpimedia on vuosien aikana toteuttanut lukuisia digitaalisia ratkaisuja, mutta viime aikoina suunta on ollut vahvasti asiakkaiden liiketoiminnan laaja-alaisempi kehittäminen digitaalisin keinoin. Liiketoiminnan laajennuttua alkuperäisen nimen ei koettu enää kuvastavan yrityksen toimintaa. Uusi nimi ”Reason” kumpuaa uudesta toimintatavasta. ”Olemme sitä mieltä, että tekemiselle pitää aina olla syy ja sen tarvitsee olla järkevää. Käytämme jatkossa erilaisia työkaluja asiakkaan sen hetkisen tilanteen selvittämiseen, minkä pohjalta voimme tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja vanhan palvelun kehittämiseen tai uuden luomiseen”, kuvailee Reason Solutions Oy:n toimitusjohtaja Teemu Parkkinen.

Uudenlaisen liiketoiminnan vuoksi yritys on laajentanut osaamispohjaansa uusien osakkaiden ja rekrytointien kautta. Yhtiön osakkaina jatkavat sen perustajat Teemu Parkkinen, Leevi Huhtamaa ja Mika Viljakainen. Yrityksen uusina osakkaina aloittavat tuotannosta ja palvelumuotoilusta vastaava Joni Kivi sekä suunnittelusta vastaava Sami Nikkinen. Lisäksi tiimiin liittyy Pekka Bäck vastaamaan myynnistä sekä data-analytiikkapalveluiden kehittämisestä.

Lisätietoja

Teemu Parkkinen, toimitusjohtaja
teemu@reason.fi
+358 440 783 783

Reason Solutions Oy on Lahdessa sekä Helsingissä toimiva ohjelmistopalvelutalo, joka tarjoaa digitaalisten palveluiden kehityksen koko elinkaaren suunnittelusta tuotantoon ja huolenpitoon.

Reason Solutions Oy
reason.fi
2768936-2

Lahti
Vesijärvenkatu 15
15140 Lahti

Helsinki
Karjalankatu 2
00520 Helsinki

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.