Reason Dashboard

älykäs dashboard

Reason Dashboard on sovellus, joka kerää yrityksen tärkeimmät tiedot yhteen näkymään ajantasaisesti sekä yhdistää toiset sovellukset yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun yrityksen tärkeimmät tiedot saadaan kerättyä useista lähteistä yhteen näkymään, liiketoiminnan sen hetkisen tilanteen ymmärtäminen helpottuu huomattavasti. Tietoja ei tarvitse kerätä manuaalisesti, joten tiedot ovat aina ajan tasalla. Sovellus ei auta ainoastaan näkemään, miltä liiketoiminta näyttää tällä hetkellä, vaan sen avulla pystytään myös ennustamaan tulevaa.

Dashboardissa on valmiina integraatioita moneen järjestelmään. Näin kaikki data saadaan haettua, käsiteltyä ja tiivistettyä yhteen keskitettyyn paikkaan. Sovellus on lisäksi kaksisuuntainen, jolloin sillä voidaan lähettää tietoa tai komentoja myös toisiin sovelluksiin. Mikäli valmista integraatiota ei löydy, voimme toteuttaa sen tarpeen mukaan.

Sovellus mahdollistaa myös moniportaisen organisaatiomallin rakentamisen, jolloin käyttäjät näkevät ainoastaan heille kuuluvat tiedot. Myös yksittäisten näkymien oikeuksia voidaan rajata tietyille käyttäjille. Näkymät rakennetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan ja asiakas voi myös itse rakentaa haluamansa näkymät graafisen käyttöliittymän avulla.

Haluatko kuulla lisää Dashboardista?

Jätä viesti!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.