WordPress nettisivut

Mobiilioptimoidut verkkosivut

Toteutamme nopeat, käytettävät ja luotettavat verkkosivustot, on suunnitelma sitten sinun tai meidän käsialaamme. Verkkokaupat ja integraatiot taustajärjestelmiin? No problem!

WordPress

Verkkopalveluita on helppo hallita ja ylläpitää nykyaikaisilla julkaisujärjestelmillä, jotka ovat kehittyneet viimeisten vuosien aikana verkkosivu- ja blogialustoista laajoiksi verkkopalvelualustoiksi. Avoimeen lähdekoodiin perustuvat WordPress on yksi näistä alustoista jota tarjoamme asiakkaidemme verkkosivujen alustaksi.

Avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmät ovat saavuttaneet suosionsa niiden monipuolisten ominaisuuksien sekä räätälöitävyyden ansiosta. WordPressiä kehittää suuri joukko tekijöitä ympäri maailman, jonka käytöstä ei kuitenkaan tarvitse maksaa lisenssimaksuja.

WordPress sopii nykyisin suurtenkin verkkopalveluiden pohjaksi, josta löytyy yleisimmät ominaisuudet ja enemmänkin. Jos valmiit ominaisuudet eivät riitä, niitä voidaan tehdä lisää. Myös ulkoasu on täysin muokattavissa halutunlaiseksi.

Responsiivisuus & Optimointi

Käyttöliittymän lisäksi sivuston ladattavan datan määrän tulee skaalautua kännykälle. Nopea sivusto yhteydestä huolimatta.

Hakukoneoptimointi

Pidämme huolta että sivustosi hakukonenäkyvyys on taattu. Tehosta sitä hyvällä sisällöllä ja mainonnalla.

Integraatiot muihin kanaviin

Ulkoisen tai sisäisen viestinnän kanavat sivuston kylkeen. Pidämme huolta että myös integraatiot järjestelmiisi ovat kunnossa.

Ylläpito

Julkaisujärjestelmien ylläpito, tukipalvelut, monitorointi ja pienkehitys. Lisää tietoturvaa ja sivuston elinkaarta.

Kaipaako sivustosi päivitystä?

Jätä viesti!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.