Verkkosivut ja verkkokaupat

Mobiilioptimoidut verkkosivut

Teemme nopeat, luotettavat ja käytettävyydeltään selkeät verkkosivut oli suunnitelma sitten sinun tai meidän käsialaa. Verkkokaupat ja integraatiot taustajärjestelmiin hoituu myös, no problem!

 

Käyttäjälähtöiset ratkaisumme

Toteuttamalla verkkosivut tai verkkokaupan kanssamme, tiedät saavasi sen tuleville käyttäjille priimaa kamaa. Olemme Suomen WordPress-toimittajien kärkinimiä ja toteutuksemme on aina tehty sen tuleville käyttäjille. Pidämme huolta, että verkkosivustosi tai -kauppasi palvelee varmasti sen käyttäjiä, minkä myötä se palvelee myös bisnestäsi.

 

WordPress

Verkkosivustojen tekoon käytämme pääsääntöisesti WordPress -julkaisujärjestelmää, joka sopii niin pienten kuin suurtenkin verkkopalveluiden pohjaksi sen valmiiden ominaisuuksien pohjalta ja jos ne eivät riitä niin niitä voidaan aina tehdä lisää. Myös sivustojen ulkoasu on täysin muokattavissa halutunlaiseksi, eli toisin sanottuna se sopii pääosin kaikille.

Isoille käyttäjämassoille sopivat Headless CMS -ratkaisut onnistuvat myös.

 

Verkkokaupat

Tarjoamme monentasoisia verkkokaupparatkaisuja, joten oli tarpeesi minkä kokoinen tahansa meiltä löytyy siihen sopiva ratkaisu. Voimme tehdä verkkokaupan kevyillä ominaisuuksilla valmiiden mallien pohjalta, jolloin projektin pituus sekä budjetti pysyy kevyenä tai sitten voimme tehdä täysin räätälöidyn, ominaisuuksiltaan täyteen tykitetyn sekä nätisti designatun verkkokaupan. Suunnittelemme myös mielellämme verkkokauppasi ostopolut.

 

Optimointi

Käyttöliittymän lisäksi sivuston/kaupan ladattavan datan määrän tulee skaalautua myös kännykälle ja siitä tehdään käyttäjälle nopea yhteydestä huolimatta. Pidämme myös huolta että sivuston/kaupan hakukonenäkyvyys on taattu, jonka lisäksi voit tehostaa sitä hyvällä sisällöllä ja mainonnalla.

 

Integraatiot muihin kanaviin

Voimme liittää ulkoisen tai sisäisen viestinnän kanavat sivuston/kaupan kylkeen ja pidämme huolta, että myös muut integraatiot järjestelmiin ovat kunnossa.

 

Ylläpito

Teemme myös julkaisujärjestelmien ylläpitoa, tukipalveluita, monitorointia ja pienkehitystä, jotta voit lisätä tietoturvaa sekä sivuston/kaupan elinkaarta.

Kaipaako sivustosi päivitystä?

Jätä viesti!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.