https://reason.fi/tuotteet/data-analytiikka

Data-analytiikka

Tiedolla johtamista

Käymällä läpi dataanne pystymme jalostamaan siitä tietoa, jonka pohjalta yrityksenne liiketoiminnan kehittäminen on mahdollista.

Lue lisää
https://reason.fi/tuotteet/sprintti

Sprintti

Nopea palvelumuotoilu

Google Design Sprint on tehokas tapa selvittää ja testata uusia ideoita. Saamme puristettua ongelman selvittämisen, ratkaisun konseptoinnin ja testauksen kohderyhmällä viiteen päivään.

Lue lisää
https://reason.fi/tuotteet/odoo

Odoo

Toiminnaohjaus - ERP

Odoo on avoimeen lähdekoodiin perustuva toiminnanohjausjärjestelmä, jolla pyörität ketterästi niin asiakkuudenhallintaa (CRM), myyntiä, projektinhallintaa, laskutusta, varastonhallintaa kuin tuotannonohjausta.

Lue lisää
https://reason.fi/tuotteet/reason-dashboard

Reason Dashboard

älykäs dashboard

Reason Dashboard on sovellus, joka kerää yrityksen tärkeimmät tiedot yhteen näkymään ajantasaisesti sekä yhdistää toiset sovellukset yhdeksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää
https://reason.fi/tuotteet/mautic

Mautic

markkinoinnin automatisointi

Mautic on avoimeen lähdekoodiin perustuva markkinoinnin automaatiosovellus, jonka avulla voidaan säästää aikaa ja tehostaa myyntiä. Sovelluksella kerätään tietoa potentiaalisten asiakkaiden käyttäytymisestä eri digitaalisissa kanavissa sekä automatisoidaan myynnin ja markkinoinnin toimenpiteitä ennalta määriteltyjen sääntöjen perusteella. Kerätty tieto ja automaatio auttavat luomaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Lue lisää
https://reason.fi/tuotteet/wordpress-drupal

WordPress & Drupal

Verkkosivustot

Avoimeen lähdekoodiin perustuvat WordPress ja Drupal kuuluvat maailman käytetyimpiin julkaisujärjestelmiin ja toteutamme asiakkaillemme verkkosivuja molempien pohjalta.

Lue lisää

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.