Oomi.fi

Oomi.fi kehitystyössä informaatioarkkitehtuurista sopimusten tekoon. Palvelumuotoilu edellä valtava WordPress-sivusto Hubspot-höystein parissa kuukaudessa kasaan.

Tutustu caseen tästä!

Barona.fi

Redesign, rebränding, relaunching, rewriting, rethinking… Eli koko paketin tunkkaus uuteen uskoon.

-> barona.fi

Nokia

Mobile World Conferencen interaktiivisten esitysmateriaalien tuottaminen.
Tänä vuonna nähtiin lentäviä droneja, 360 videoita ja 5G verkkoja sulavien animaatioiden muodossa.

#2020helsinki 👍

Kanta.fi

Suomen ehkä suosituimman sivuston uudistus.
Faceliftiin ei tyydytty vaan koko sivusto tehtiin alusta asti uudestaan käyttäjän näkökulmasta. Kelan kehitystiimi kaipasi tiimiin lisäkäsiä, joten otimme vastuullemme ns. front-end kehityksen alusta loppuun saakka.

Iso käsi dynamo&sonille!

Varjo.com

Se kuumin startup tällä hetkellä.
Jos et tiedä mistä on kyse niin avaa varjo.com niinkun nyt!

Shoutout to 20/20 Helsinki!

Oomi.fi

Oomi.fi kehitystyössä informaatioarkkitehtuurista sopimusten tekoon. Palvelumuotoilu edellä valtava WordPress-sivusto Hubspot-höystein parissa kuukaudessa kasaan. Tutustu caseen tästä!

Barona.fi

Redesign, rebränding, relaunching, rewriting, rethinking... Eli koko paketin tunkkaus uuteen uskoon. -> barona.fi

Nokia

Mobile World Conferencen interaktiivisten esitysmateriaalien tuottaminen. Tänä vuonna nähtiin lentäviä droneja, 360 videoita ja 5G verkkoja sulavien animaatioiden muodossa. #2020helsinki 👍

Kanta.fi

Suomen ehkä suosituimman sivuston uudistus. Faceliftiin ei tyydytty vaan koko sivusto tehtiin alusta asti uudestaan käyttäjän näkökulmasta. Kelan kehitystiimi kaipasi tiimiin lisäkäsiä, joten otimme vastuullemme ns. front-end kehityksen alusta loppuun saakka. Iso käsi dynamo&sonille!

Varjo.com

Se kuumin startup tällä hetkellä. Jos et tiedä mistä on kyse niin avaa varjo.com niinkun nyt! Shoutout to 20/20 Helsinki!

Dovre Group Oyj

Sovelluksen tarkoitus on tukea ensisijaisesti kuntien, kaupunkien, sairaanhoitopiirien ja muiden julkisten toimijoiden rakentamishankkeista vastaavien yksiköiden hankehallintaa läpi hankeprosessin.

Hyvinvointi-indeksi

Hyvinvointi-indeksi -työkalu on Suomen urheiluopistojen ja heidän asiakkaittensa käyttöön tarkoitettu ratkaisu, jolla yhteistyö urheiluopistojen osaajien ja yritysten edustajien välillä saadaan käyntiin. Lue lisää tästä

Termex Navigator

Termexille räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä tukee liiketoimintaa koko tapahtumaketjun ajan myynnistä asennukseen ja laskutukseen. Lue lisää tästä

Arabia Koko

Arabian kampanjasivustojen toteutus yhdessä mainostoimisto dynamo&sonin kanssa.

Eneron Online

Eneron Online on energiatehokkaan kiinteistöjohtamisen verkkosovellus, jolla tehostetaan kiinteistöjen teknisen ylläpidon prosesseja, lasketaan energiakustannuksia, nostetaan kiinteistöjen arvoa sekä vähennetään CO2-päästöjä.

Muuvin

Muuvin on uusi tietopalvelu kaikille kodeista ja asunnoista kiinnostuneille, joka yhdistää kodit ja ostajat sijainnin, talotyypin, koon ja budjettirajauksen mukaan.

Cads

Kymdata Oy on vuonna 1979 perustettu suomalainen CAD-ohjelmistotalo, joka on kehittänyt toimialakohtaisia CADS-ohjelmistoja jo 30 vuotta. Autoimme asiakastamme kirkastamaan brändiänsä sekä toteutimme heidän verkkosivustot. Lue lisää tästä

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.