Reason osana Ancorea!

“Mitä tehdä, kun on aika uudistaa toimintaa ja sähköisiä palveluita? Kuinka löytää itselle sopivimmat ja kannattavimmat ratkaisut ja toteuttaa ne visuaalisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisesti ja kustannustehokkaasti? 

Entä jos voisit saada kaiken helpommin? Entä jos hanke liukuisi kitkatta vaiheesta toiseen suunnittelun ensiaskelista hankintaan, toteutukseen ja ylläpitoon?

Rakensimme ratkaisuksi asiakaslähtöisesti toimivan Ancoren, jotta saisit saumattoman ja täydellisen palvelukokonaisuuden sinulle sopivin moduulein.”

Näin Ancore kuvailee itse itseään, mutta mistä Ancoressa on käytännössä kyse?

 

Ancore on Hanselin sopimustoimittaja

Tällä hetkellä Ancore koostuu viidestä yrityksestä: Conversatum, Innotect, Oxit, Red&Blue sekä Reason ja näiden yritysten avulla pystymme tarjoamaan digitaalisten palveluiden koko ketjun.

Ancore on myös Hanselin sopimustoimittaja, minkä avulla olemme päässeet mukaan DPS- ja pienhankintoihin. Tähän mennessä olemme osallistuneet jo useampaan kilpailutukseen, jotka olisivat muuten voineet olla meille yksin liian suuria toteutettavaksi tai osallistuttavaksi.

Ancore avaa portin pienemmille IT-alan yrityksille Hanselissa oleviin hankintoihin, joten jos sinua kiinnostaa päästä mukaan yrityksesi kanssa näihin kuvioihin niin ota yhteyttä!

 

Haluatko kuulla lisää tai tavata meidät paikan päällä?

Ancore on mukana 5.5.2020 järjestettävässä Valtio Expossa osastolla 37 ja se on oiva tilaisuus tavata meitä ja muita Ancorelaisia ihan paikan päällä, joten tervetuloa moikkaamaan!

Lisää Ancoresta voit kysyä myös Mikalta:

mika@reason.fi

+358503441143

“Liityimme yhteen, jotta sinä onnistuisit.”

Kuulostaako hyvältä? Heräsikö uteliaisuus?

Voit myös ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella kysyäksesi meiltä lisää.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Liity postituslistallemme!

Emme spämmää 😉

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.